ELEMENTTISAUMOJEN UUSINTA TALOYHTIÖILLE

Teemme laadukkaita uusintasaumauksia kaiken kokoisiin taloyhtiöihin(kerrostalot, rivitalot ja paritalot)
Käsittää tarvittaessa elementti,- ikkuna,- ovi,- ja parvekesaumojen uusinnat.ELEMENTTISAUMOJEN KUNTOTARKASTUKSET

Saumojen kunto kannattaa tarkastaa n.10 vuoden välein! Tilaa meiltä kattavat saumojen kuntotarkastukset.JULKISIVUSAUMAUKSET

Kustannustehokkaat uudissaumaukset laatujäljellä.SILIKONISAUMAUKSET

Saniteettitilojen(kylpyhuone, wc) silokonisaumojen uusinta - myös uudispuolen silokonisaumaukset.BETONIPAIKKAUKSET JA HUOLTOMAALAUKSET

Asuinrakennusten,- liike,- ja toimitilojen betonipaikkaukset ja korjausmaalaukset laatujäljellä.

 

Linna Saumaus Oy
on kotimainen perheyritys suoraan Hämeen sydämestä, jonka erikoisosaamista ovat monipuoliset saumaustyöt uusintasaumauksina tai uudiskohteisiin. Yrityksemme kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät ovat tehneet suoria saumoja jo yli 10 vuoden ajan! Hämeenlinnasta lähtöisin oleva tiimimme toteuttaa haastavatkin saumaukset erinomaisella työjäljellä, ympäristöystävällisiä laatumateriaaleja käyttäen. 


Toimimme koko Suomen alueella laajalla palveluvalikoimalla. Saumaamme niin pieniä kuin isoja kohteita asuinhuoneistojen suihku,- ja wc-tilojen silikonisaumojen uusinnasta aina  julkisivun elementtisaumojen uusintaan, joten mikäli taloyhtiösi kaipaa saumojen tarkistusta tai teollisuushallisi saumojen kunnollista päivitystä, olemme sinun palveleva saumausurakoitsijasi!


  

MIKSI SAUMA KANNATTAA UUSIA? 

Huonokuntoinen sauma on aina riskitekijä. Suomen vaihtuvista sääolosuhteista johtuen saumat ovat jatkuvasti kovan rasituksen alla. Pienet repeämät saumassa voivat aiheuttaa suuret kosteusvauriot talon rakenteissa myöhemmin. Vaurioiden minimoimiseksi ja kiinteistön arvon sekä käyttömukavuuden säilyttämiseksi suosittelemme elementtisaumojen kuntotarkastusta noin 10 vuoden välein.

Huolellisesti uusittu sauma on sijoitus tulevaisuuteen. Se nostaa kiinteistön arvoa, pienentää lämmityskustannuksia, lisää julkisivun kestoikää ja suojaa rakenteita kosteudelta. Saumojen uusintaväli on noin. 15 vuotta, riippuen tehdyn työn ja käytettävien materiaalien laadusta.