Linna Saumaus Oy
on kotimainen perheyritys suoraan Hämeen sydämestä, jonka erikoisosaamista ovat monipuoliset saumaustyöt uusintasaumauksina tai uudiskohteisiin. Yrityksemme kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät ovat tehneet suoria saumoja jo yli 10 vuoden ajan! Hämeenlinnasta lähtöisin oleva tiimimme toteuttaa haastavatkin saumaukset erinomaisella työjäljellä, ympäristöystävällisiä laatumateriaaleja käyttäen. 


Toimimme koko Suomen alueella laajalla palveluvalikoimalla. Saumaamme niin pieniä kuin isoja kohteita, joten mikäli taloyhtiösi kaipaa saumojen tarkistusta tai teollisuushallisi saumojen kunnollista päivitystä, olemme sinun palveleva saumausurakoitsijasi!

Paveluvalikoimaamme kuuluvat nyt myös betonipaikkuutyöt ja korjausmaalaukset. 

Miksi saumat kannattaa uusia? 

Huonokuntoinen sauma on aina riskitekijä. Suomen vaihtuvista sääolosuhteista johtuen saumat ovat jatkuvasti kovan rasituksen alla. Pienet repeämät saumassa voivat aiheuttaa suuret kosteusvauriot talon rakenteissa myöhemmin. 

Vaurioiden minimoimiseksi ja kiinteistön arvon sekä käyttömukavuuden säilyttämiseksi suosittelemme elementtisaumojen kuntotarkastusta noin 10 vuoden välein.  
 
Huolellisesti uusittu sauma on sijoitus tulevaisuuteen. Se nostaa kiinteistön arvoa, pienentää lämmityskustannuksia, lisää julkisivun kestoikää ja suojaa rakenteita kosteudelta. Saumojen uusintaväli on noin. 15 vuotta, riippuen tehdyn työn ja käytettävien materiaalien laadusta.